EVENT MARKETING

Az elképzelésed-mi megvalósítjuk!

Lehet, hogy még csak a rendezvény ötlete merült fel benned, de az is lehet, hogy a szervezés közepénél tartasz a csapatoddal és elakadtatok?
Mindegy melyik fázisban tartasz, mi elemezzük, mire lehet még szükséged, mit tudunk még hozzátenni.

Négy részre osztottuk az eseményekkel kapcsolatos teendőket: az eseményt megelőző marketingtevékenységre, a helyszínhez kapcsolódó arculati feladatokra, a rendezvény alatti tevékenységre, szolgáltatásokra és az utókommunikációra.

Partnered vagyunk a rendezvényszervezésben, minden rendezvényszervezés során sok apró részletre kell odafigyelni, hiszen ebben áll vagy bukik az eredménye. Mi ebben segítünk! – szervezünk, tervezünk, szolgáltatunk, gyártunk és leszállítunk.

Ügynökségünk a szervezéssel kapcsolatos szolgáltatások teljes palettáját kínálja neked egy helyen. Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, dinamikus, gyors és precíz, szakmailag elismert cégekkel dolgozunk együtt, hogy minőségi eseményt nyújthassunk. Tervezünk és kivitelezünk egyedi standokat, látványos térdekorációkat, interaktív megjelenéseket minden formában és villám sebességgel. Megtervezzük, mit hogyan alakíts ki a helyszínen, majd legyártatjuk a szükséges anyagokat hozzá. A rendezvényt a cég logójához és arculatához igazítjuk. Molinó, roll-up gyártatását vállaljuk, hogy minden egységes legyen, a márkához illeszkedő.
Fontos lehet egy részletes kiadvány, amit a helyszínen kaphat az érdeklődő.
A személyzet ruházatát céges logóval ellátva készítjük el, így a vendégek is pontosan tudják, kihez fordulhatnak. Ez az egyik legfontosabb tájékozódási pont az ügyfele számára. A belépéshez szükséges jegyek, belépők, badge-ek tervezését és kivitelezését is vállaljuk.
Az arculathoz illeszkedő egységes táblákat, matricákat készítünk a látogatók irányításához és a termek, helyiségek jelöléséhez. A catering-el vagy a mozgó büfével egyeztetünk, majd a szükséges egyedi, márkával ellátott kiegészítőket, szalvétákat, poharakat vagy egyéb eszközöket legyártatjuk. Egyedi csomagolástechnikai menedzsmentet biztosítunk a „good bye” csomagokhoz. A helyszínen kihelyezett kivetítőkre, LCD felületekre infógrafikai animációkat készíttetünk.

Rendelj tőlünk fotóst, és örökítsd meg a rendezvény legfontosabb pillanatait! Stábunkkal végigjárjuk a rendezvényt és az eseményen forgatott anyagokból rövid, 2-3 perces videót, hangulatjelentést állítunk össze, mely a közösségi megosztáshoz kiválóan használható. A rendezvényről készült fotókat akár retusálhatjuk, logóval, vízjellel láthatjuk el vagy a megfelelő méretre konvertálhatjuk. Elkészítjük a retusált fotóból a rövid 20-30 mp-es image videót a Youtube-ra, Facebookra.
Az Instagramra képeket vagy akár rövid 15 mp-es videókat is készíthetünk a rendezvény felvételeiből.

Dedikált házigazda, műsorvezető, hírességek, exkluzív fellépők biztosítása.
Számunkra a legfontosabb az, hogy vendégeink megérkezésük pillanatától az elköszönésig felhőtlenül jól érezzék magukat.

Hisszük, hogy ez akkor tud igazán teljesülni, ha minden apró részletre odafigyelünk. Ettől nem csak jó, de igazán különleges és egyedi lesz egy esemény.

Ha egy sikeresen leszervezett, a legapróbb részletekig átgondolt és megfelelő hozzáértéssel kivitelezett rendezvényt szeretnél, keress minket bátran, segítünk!

Amiben segítséget nyújtunk:

  • tanácsadás, igények felmérése és a rendezvény személyre szabása
  • komplett tervezés és kivitelezés
  • egyes munkafázisok marketing támogatása
  • catering, transzfer és egyéb szolgáltatások
  • a tematikus elemek kidolgozása, látványban, programban történő megvalósítása
  • stratégiai pontok felmérése
  • teljes körű lebonyolítás
  • cége profiljába vágó koncepció kidolgozása
  • sokrétű programjavaslat
  • exkluzív, elegáns ötletek

Meghírdettjük a rendezvényt! Érdemes saját arculatot tervezni, microsite-ot készíteni, meghívókat kiküldeni, reklámfilmet, közösségi tartalmakat készíteni, hogy minél több emberhez eljusson a tervezett esemény híre.

Célunk, hogy minden körülmények között felülmúljuk az elvárásokat…
Egyedi és kreatív termék és produkciós megoldások, minden egyes pillanat jelentőségét szem előtt tartva.

Pont azt az eseményt szervezzük meg, amire szükséged van, legyen szó megnyitóról, bemutatóról, partner vagy VIP eseményről, digitális, B2B, nyilvános, közösségi rendezvényről vagy akár konferenciáról. A cégéről kialakult képet, a brand által közvetített üzenetet, egy partnertalálkozó hatékonyan megerősítheti. Egy jól megválasztott helyszín, megfelelően hozzásegítheti Önt ahhoz, hogy üzenete célba érjen.
Egy igazán jó rendezvénynél pontosan tudjuk hova érkeztünk. A táblákból, a fényekből, a munkatársaik ruházatáról, az irányítótáblákról látjuk, jó helyen járunk. Mi segítünk, hogy minden egy komplex egységet alkosson. Az előkészítő fázisok után mi ott állunk melletted a rendezvény napján is. Számos hasznos szolgáltatást tudunk ajánlani az eseményhez kapcsolódóan.

A rendezvény ugyan véget ér a kapuk bezárásával, de kommunikálni ezután is érdemes és kell is!
Az utólagos kommunikációhoz tartalmat gyártunk, hogy elmondhasd, milyen sikeres és izgalmas rendezvényt tudhatunk magunk mögött, hogy írjanak rólad a lapok!