ÉRTÉKESÍTÉSI MARKETING

A kezdő vállalkozások életében az első néhány év a legnehezebb. Válságos periódusok viszont minden működő cég életébe jöhetnek, ekkor nehéz a helyes utat megtalálni.

Tudni kell, mi ilyenkor a valódi probléma és miként lehet segíteni rajta.

Induló, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújtunk segítséget.

A piacra lépésbe, a belső kommunikáció hatékonyságának növelésébe, a cég átvilágítása során feltárt hiányosságok pótlásával, valamint az eddig nem alkalmazott erős munkáltatói márka építése is fontos szerepet kap a teljes körű komplex üzleti marketinggel összehangolva.

Áttekintjük ilyen helyzetben, hogy mi a probléma pontos megfogalmazása a vállalkozó szemszögéből. Sok mindent elmond, hogy a vállalkozó hogyan definiálja a helyzetét. Végzett-e ő maga elemzést. Keresi-e magában is a problémát, vagy csak a környezetében látja meg azt. Akarja-e a problémát megoldani, tudja-e motiválni magát a fejlődésre.

Merre találhatóak a marketing és vezetés-szervezési problémák. Ezek a pontok egy hosszabb beszélgetési folyamat kapcsán tárhatók fel. Nagyjából 1 hónapnyi együtt gondolkodás után összeáll a kép, hogy mit is kell csinálni, mi lesz a vállalkozás fejlesztés iránya és lépései. Egy-egy ilyen vállalkozás fejlesztés konzultáció sorozat szükségszerűen új marketing stratégia felállítását is eredményezi.

Értékesítési marketing szemmel átnézzük, mit sugall magáról a vállalkozás.

Amikor világossá válnak a „gyenge pontok” el kell szakadni bizonyos megszokásoktól, újakat kell alkalmazni, hogy tisztázódjanak a prioritások, ezáltal a felszabadult időt más feladatokra kell fordítani. Ez az átalakulás legtöbb esetben a honlap áttekintése, mivel ez a KKV-k szinte kizárólagos marketing eszköze. Erről a legkevésbé tudja maga a tulajdonos megállapítani, hogy a nem megfelelő képet sugározza a cégről.

Mik lehetnek a vállalkozás fejlesztés új irányai?

  • új üzletág indítása, erősítése
  • új vevőkör, új célcsoport kijelölése
  • új pozícionálás és image
  • új marketing stratégia
  • új arculat kialakítása
  • új marketingkommunikáció
  • új menedzsment módszerek
  • új motiváció módjának tisztázása

Profi szintre emeljük a céged, amivel másokat magad mögött hagyhatsz és sok időt és stresszt is megtakarítasz.

Az üzleti siker, az anyagi biztonság!

Több projekt kitesztelésén vagyunk túl, így nem csak marketinges szemmel, hanem vállalkozói fejjel is gondolkodunk.

Segítünk, hogy az ötletedből, nyereséges üzlet legyen.