DESIGN & BRANDING

A branding menedzsmentben, olyan stratégiákra összpontosítunk, amelyek szoros kapcsolatot hoznak létre a termékek vagy szolgáltatások márkái és a végfelhasználók között, a sikeres és hatékony kommunikáció érdekében.

A márkaelemzés, a marketingstratégiák, a kommunikáció és az üzleti tevékenységek tipikusan  a branding részét képezik. Segítek abban, hogy létrehozzunk egy olyan erős márkát, ami versenyképes a piacon a többi hasonló vállalkozás mellett. Design a vizuális anyagokra összpontosít, mint arculat, grafika, nyomda, videó és képanyag összhangban való megalkotására.
Ezzel végső soron elérhető, hogy magasabb árkategóriában kelljenek el a termékek és szolgáltatások, és alacsonyabb legyen a fluktuáció a cégnél, szívesen jelentkezzenek az új munkatársak.

A leggyakrabban igényelt grafikai elemek: Weboldal designtervezés, illusztrációk, pattern minták, egyedi ikonok, logótervezés, teljes kis vagy nagy arculattervezés, arculati kézikönyvkészítés, plakáttervezés, szórólap, brosúra, rollup tervezés, kiállítási kellékek grafikai előkészítése, Facebook profilkép és borító, Facebook és Instagram kampány és poszt kreatívok, bannerek a Google és más hirdetési hálózatok felületeire.

Logótervezés, logókészítés
A legnehezebb feladat általában a megfelelő logó elkészítése, mivel a további stíluselemek is a logóra épülnek. Ez hordozza a márka alapvető vizuális jellemzőit, a logó olyan, mint a vállalkozás aláírása!

Arculattervezés tanácsadás
Egy jól felépített és pozitív imázzsal rendelkező üzleti márkának rengeteg előnye van! Ha csak belegondolsz a saját kedvenc márkáid egyikébe, majd beleképzeled magadat a tulajdonosaik helyébe, biztos vagyok benne, hogy azonnal egész listát tudsz felsorolni, miért lehet jó annak a márkának a tulajdonosának lenni.
És a legjobb az egészben, hogy Te is bármikor dönthetsz úgy, hogy felépíted álmaid márkáját! Ha segítség kell a Brand-ed komplex marketing felépítésében, jelentkezz nálunk!
A márkaépítés (branding) segít kitűnni a tömegből.

Csomagolástervezés: Fontos, hogy termékünk csomagolása tetszetős, minőségi legyen. Hisszük, hogy egy jó termék, jó stratégiával, jó designnal kiemelkedő lehet a saját piacán. Egy-egy termék kinézetének elkészítése összetett és felelősségteljes csapatmunka. Ha egy termék csomagolása profi tervezéssel megújul, izgalmasabbá válik, akár többszörös forgalmat is képes produkálni.

Minden általunk tervezett csomagolás esetében arra törekszünk, hogy egyedi, izgalmas és hatékony formavilágot biztosítsunk. Vagyis, hogy maradéktalanul megfeleljen az adott célpiac lehetséges igényeinek és tökéletesen illeszkedjen a cég márkastratégiájába.

Nem ötletelésre építünk. A csomagolástervezés három elemből tevődik össze: koncepciótervezés, formátum mutáció tervezés, termékimplementálás. A közösen meghatározott marketingcéloknak megfelelő, az általunk szakmailag legjobb megoldásnak tartott koncepciót dolgozzuk ki és valósítjuk meg.

Az arculat végeredményben hozzájárul a cég sikereihez és javítja a marketing költségek megtérülését.

Ha szeretnéd bővíteni céged vizuális kommunikációs eszköztárát, vedd fel a POP-al a kapcsolatot!